By Conni Juhl - En tvist af vintage, lækkert brugskunst og wellness
Lidt om By Conni Juhl

By Conni Juhl, finder du i hjertet af Liseleje, midt i byen og tæt ved den dejlige strand, som på alle tider af året er et besøg værd. Butikken åbner for sommeren igen i år 2016 d. første weekend i juni og frem til første weekend i September.
 
Hvem er Conni Juhl?
 
Conni Juhl er oprindelig fra Jylland, men flyttede til sjælland for mange år siden. Jeg har en baggrund som Pharmakonom, men har altid haft en lille designer drøm i maven. Denne kombination af medicin verdenen og den kreative verden, har givet mig rigtig god mulighed for at binde kvalitet og kreativitet sammen og få alt det bedste ud af mig. Når jeg slapper af, er det kreativiteten som får frit spil, og dette har udviklet mig i mange retninger gennem de sidste 25 år. Og nu leves det fuldt ud i min fritid:-)
 
By Conni Juhl, et besøg værd
Hist hvor vejen slår en bugt.., finder du butikken By Conni Juhl. Butikken er indrettet i en romantisk og fransk stil som følger med tiden. Du finder også lækre wellness produkter samt unikke produkter til boligen designet by Conni Juhl. 
 
Jeg er hele tiden på udkig efter nye og spændende varer og mærker, og vil gøre mit bedste for, at kunne tilbyde dig en oplevelse af nydelse, inspiration og bestræber mig  især på, at tilbyde lækre produkter af en høj kvalitet. 
 
Hvis du ønsker at købe mine varer via netbutikken, vil din ordre blive ekspederet så hurtigt som muligt. Ekspeditionstiden vil være på højst 4-5 hverdage, og jeg vil gøre alt for, at de varer du modtager er i orden. Jeg pakker dine varer forsvarligt ind, og sørger for, at det er en glæde for dig at pakke dem ud.
Skulle en vare være udsolgt eller er varen ikke på lager, vil det fremgå af teksten om du ønsker den skal bestilles hjem mod depositum.
 
Fragt omkostninger
 
Varer sendes med Post Danmark til gældende forsendeslses pris eller efter aftale.  
 
Retur og bytte af varer
 
Hvis du skulle have fortrudt købet af en af mine varer, kan du sagtens bytte den til en anden vare. Kun varer i ubrudt emballage samt ikke beskadigede varer tages retur.
Jeg giver desværre ikke pengene retur.
 
Pt er det desværre ikke muligt at handle med betalingskort over nettet, men det vil blive sat op snarest.
 
Skulle du have nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: cj@byconnijuhl.dk.
Her finder du mig:
Kystvej 2, 3360 Liseleje
Tlf.: 3132 3124
 
Åbningstid:
Juni - August
Hver Weekend: 12 - 16
 
Torvedage i Liseleje åbner butikken kl. 11.00
 
 
MapQuest vilkår og betingelser Kort/Kørselsbeskrivelser er kun information. Brugeren bærer alt risiko. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører kan ikke gøres ansvarlige for indhold, veje forhold eller hastighed.